Ασπρόπυργος: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά

Ασπρόπυργος: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά

Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη σε κατοίκους περιοχών της Αττικής λόγω της φωτιάς που ξέσπασε σε εταιρεία διαχείρισης αποβλήτων στον Ασπρόπυργο.

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Ασπρόπυργο, σε βιομηχανική εγκατάσταση, στο 16ο χλμ. της Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου.

Η ανακοίνωση της εταιρείας: «Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, στις 15:30 ξέσπασε πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις εγκαταστάσεις της POLYECO στον Ασπρόπυργο Αττικής. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσαν στο σημείο καθώς και το σύστημα πυρασφάλειας της εταιρείας. Από την πυρκαγιά δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές».

Ασπρόπυργος: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά-1

Μήνυμα από το 112

Νωρίτερα, μήνυμα μέσω του 112 εστάλη σε κατοίκους περιοχών της Αττικής λόγω της πυρκαγιάς. Συγκεκριμένα, το μήνυμα ανέφερε: «Αν βρίσκεστε στον Ασπρόπυργο, καταφύγετε σε κλειστό κτίριο τώρα. Κλείστε τα παράθυρα και μείνετε μακριά από υαλοπίνακες. Πυρκαγιά σε βιομηχανική εγκατάσταση».

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο επιχείρησαν 13 οχήματα με 30 πυροσβέστες. Στην περιοχή μετέβη επίσης ειδικό όχημα της 1ης ΕΜΑΚ.

 

 

Ασπρόπυργος: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά-2

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ασπροπύργου Θεμιστοκλή Τσόκα, πρόκειται για ένα από τα πολλά ατυχήματα που έχουν σημειωθεί τα τελευταία δύο με τρία χρόνια σε βιομηχανικούς χώρους της περιοχής.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή