ΕΛ.ΑΣ: Διαψεύδει παρακολουθήσεις από αστυνομικούς του Α.Τ. Αγίας Παρασκευής

ΕΛ.ΑΣ: Διαψεύδει παρακολουθήσεις από αστυνομικούς του Α.Τ. Αγίας Παρασκευής

Παντελώς ανυπόστατο το δημοσίευμα για παρακολουθήσεις από αποσπασμένους αστυνομικούς στο ΑΤ Αγ. Παρασκευής, λέει το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως παντελώς ανυπόστατο χαρακτηρίζει το αρχηγείο της ΕΛΑΣ με ανακοίνωσή του, δημοσίευμα σχετικά με παρακολουθήσεις από αποσπασμένους αστυνομικούς στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής.

Αναφέρει συγκεκριμένα σ’ ανακοίνωση: 

«Από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι δημοσίευμα ιστοσελίδας, που αναπαράγεται στο διαδίκτυο και αναφέρεται στη διενέργεια παρακολουθήσεων από αποσπασμένους αστυνομικούς στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής, είναι παντελώς ανυπόστατο και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Όπως έγινε γνωστό από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ η ανακοίνωση αφορά σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας της “Αυγής”, στο οποίο αναφέρεται ότι «το Μέγαρο Μαξίμου ενημερωνόταν αναλυτικά για τα αποτελέσματα των παρακολουθήσεων από ομάδα αστυνομικών αποσπασμένων στο ΑΤ Αγίας Παρασκευής, οι οποίοι τις πραγματοποιούσαν».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή