«Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: 148.325 νέοι ωφελούμενοι

«Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: 148.325 νέοι ωφελούμενοι

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα.

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώνει την ένταξη 148.325 νέων ωφελούμενων στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», από την υπάρχουσα λίστα επιλαχόντων. Οι νέοι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», σχεδόν διπλασιάζεται, με τους συνολικούς πόρους να αγγίζουν πλέον τα 287 εκατ. ευρώ.

«Εντάσσουμε επιπλέον 148.000 δικαιούχους στη μεγαλύτερη δράση αντικατάστασης και ανακύκλωσης ενεργοβόρων συσκευών στη χώρα. Συνολικά, πάνω από 380.000 νοικοκυριά έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν σημαντικά το ενεργειακό τους κόστος και να συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Μετά τη μεγάλη συμμετοχή των συμπολιτών μας στο «Ανακυκλώνω Αλλάζω Συσκευή», διπλασιάζουμε σχεδόν τον αρχικό προϋπολογισμό του προγράμματος, που αγγίζει σήμερα, τα 287 εκατ. ευρώ», δήλωσε ο Κώστας Σκρέκας.

Ειδήσεις

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή