Χανιά – Σύρος: Προειδοποιήσεις από τα λιμεναρχεία για έντονα καιρικά φαινόμενα

Χανιά – Σύρος: Προειδοποιήσεις από τα λιμεναρχεία για έντονα καιρικά φαινόμενα

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 7-8 Μποφόρ και τοπικά 9 Μποφόρ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πτώση της θερμοκρασίας, ασθενείς χιονοπτώσεις, βροχές και ισχυροί άνεμοι αναμένεται να σαρώσουν τη χώρα από αύριο, Τρίτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 7-8 Μποφόρ και τοπικά 9 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές/βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 Μποφόρ και τοπικά έως 6 Μποφόρ.

Μέχρι στιγμής, τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά.

Το Λιμεναρχείο Χανίων εξέδωσε ανακοίνωση, προειδοποιώντας για επιδείνωση του καιρού με ισχυρούς ανέμους. «ΛΤΝΧ-ΔΛΤ παρακαλούνται για λήψη αναγκαίων μέτρων παρακολούθησης θέσης όλων των παροπλισμένων-εγκαταλελειμμένων-επιβλαβών πλοίων-σκαφών και τις τυχόν δικές τους ενέργειες σύλλογοι και κυβερνήτες σκαφών-ναυτικοί πράκτορες-αλιευτικοί σύλλογοι Χανίων εταιρείες ρ/κ–λαντζων-ν.ο.χ.-ι.ο.χ.-λ.φ.ς.χ. παρακαλούνται για την ετοιμότητα και αποφυγή δραστηριοποίησης τους κατά χρονικό διάστημα ισχύος σχετικού δελτίου», σημειώενται στην ανακοίνωση.

Ανακοίνωση με την οποία εφιστά την προσοχή των αλιέων και των ιδιοκτητών σκαφών, λόγω των ισχυρών ανέμων, εξέδωσε και το Λιμεναρχείο Σύρου.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT