Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Προθεσμία για να απολογηθεί στις 9 Ιανουαρίου πήρε ο 8ος κατηγορούμενος

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Προθεσμία για να απολογηθεί στις 9 Ιανουαρίου πήρε ο 8ος κατηγορούμενος

Στις φυλακές οδηγήθηκε χθες ακόμα ένας 15χρονος. Είναι ο 6ος που παίρνει τον δρόμο προς τη φυλακή, ενώ άλλος ένας έφηβος έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 9 Ιανουαρίου πρόκειται να απολογηθεί ο 8ος κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού του 15χρονου μαθητή στο Ίλιον. Πρόκειται για ένα συνομήλικό του που δεν είχε εντοπιστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Στις φυλακές οδηγήθηκε χθες ακόμα ένας 15χρονος. Είναι ο 6ος που παίρνει τον δρόμο προς τη φυλακή, ενώ άλλος ένας έφηβος έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Στην απολογία του, ο 15χρονος μαθητής με καταγωγή την Βουλγαρία φέρεται να υποστήριξε ότι ήταν παρών στον τελευταίο περιστατικό κακοποίησης του συνομήλικου του στις 19 Νοεμβρίου, το οποίο έχει καταγραφεί σε νέο βίντεο και ότι προσπάθησε να το σταματήσει.

Ο καταγγέλλων, σύμφωνα με πληροφορίες, τον είχε υποδείξει ως ένα από τα άτομα που συμμετείχαν ενεργά στον βιασμό του. Παράλληλα φέρεται να τον είχε κατονομάσει ως το πρόσωπο που μοίραζε τα βίντεο, με τις αποτρόπαιες πράξεις τους, ενώ ένα από αυτά προσπάθησε να το εξαφανίσει.

Ο κατηγορούμενος πάντως αρνήθηκε και ότι ήταν εκείνος που διακίνησε τα βίντεο. «Το έστειλα με τη σειρά μου σε δύο άτομα συμμαθητές μου. Κατά το χρόνο που απέστειλα το σχετικό αρχείο δεν είχα την παραμικρή σκέψη ότι αυτό που κάνω συνιστά μορφή διακίνησης πορνογραφίας» τόνισε κατά πληροφορίες ο ανήλικος στο απολογητικό του υπόμνημα. Ταυτόχρονα, ανέφερε ότι έχει στοχοποιηθεί και δέχεται απειλές για τη ζωή του.

Πηγή: ΕΡΤ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή