Όλυμπος: Σε εξέλιξη η μεταφορά τραυματισμένης ορειβάτισσας

Όλυμπος: Σε εξέλιξη η μεταφορά τραυματισμένης ορειβάτισσας

Στην επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συμμετέχουν 10 άτομα της 2ης και 8ης ΕΜΑΚ, Θεσσαλονίκης και Λάρισας, αντίστοιχα, καθώς και της Π.Υ. Λιτοχώρου που έχει τον συντονισμό

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση μεταφοράς ορειβάτισσάς από την Σερβία που τραυματίστηκε στο Οροπέδιο των Μουσών στον Όλυμπο, όταν επιχειρούσε ανάβαση μαζί με άλλα δυο άτομα.

Πριν από λίγο, Super Puma της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απογειώθηκε μαζί με δυο διασώστες της 1ης ΕΜΑΚ για να παραλάβει την τραυματισμένη ορειβάτισσα και να την κατεβάσει στο Λιτόχωρο.

Η ορειβάτισσα που τραυματίστηκε σε υψόμετρο 2.700 μέτρων μεταφέρθηκε από τους άλλους δυο της παρέας στο καταφύγιο «Αποστολίδη» όπου και έγινε η διανυκτέρευση.

Στην επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συμμετέχουν 10 άτομα της 2ης και 8ης ΕΜΑΚ, Θεσσαλονίκης και Λάρισας, αντίστοιχα, καθώς και της Π.Υ. Λιτοχώρου που έχει τον συντονισμό.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή