Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους – Προβλήματα σε Αττική Οδό και Κηφισό

Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους – Προβλήματα σε Αττική Οδό και Κηφισό

Μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφονται στην Αττική Οδό το πρωί της Πέμπτης λόγω τροχαίου που σημειώθηκε στο ύψος του κόμβου Κηφισίας

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προβλήματα, τα οποία προβλέπεται ότι θα ενταθούν λόγω της βροχόπτωσης που έχει ξεκινήσει, υπάρχουν στην κυκλοφορία των οχημάτων σε μεγάλους οδικούς άξονες της Αττικής το πρωί της Πέμπτης.

Αργές ταχύτητες καταγράφονται στην Αττική Οδό λόγω τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στο ύψος του κόμβου Κηφισίας, στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Τα εμπλεκόμενα οχήματα απομακρύνθηκαν, αλλά υπάρχουν καθυστερήσεις 20-25 λεπτών από τον κόμβο Μαραθώνος έως τον κόμβο Κηφισίας.

Στο «κόκκινο» είναι η κυκλοφορία και στην Περιφερειακή Υμηττού στο ρεύμα προς Ελευσίνα, με τον χρόνο για τη διαδρομή από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας να υπολογίζεται επίσης στα 20-25 λεπτά.

Τέλος, κίνηση (10-15 λεπτά έξτρα) υπάρχει και στο ρεύμα της Αττικής Οδού προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας

Τέλος, σημειωτόν κινούνται τα οχήματα στην άνοδο και την κάθοδο του Κηφισού, από το ύψος των ΚΤΕΛ μέχρι και την Αττική Οδό.

Δείτε τον χάρτη λίγο μετά τις 9 το πρωί:

Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους – Προβλήματα σε Αττική Οδό και Κηφισό-1

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT