Ανεβάζει τους τόνους ο ΣΥΡΙΖΑ: «Παρέλαση γελοιότητας» από βουλευτές ΝΔ

Ανεβάζει τους τόνους ο ΣΥΡΙΖΑ: «Παρέλαση γελοιότητας» από βουλευτές ΝΔ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην χθεσινή ψηφοφορία στην Βουλή και στην στάση των βουλευτών της ΝΔ αναφέρεται με μία σκληρή ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υποστηρίζοντας ότι «με την ψήφο τους 156 βουλευτές της ΝΔ μετέτρεψαν το σκάνδαλο Μητσοτάκη με τις παρακρατικές υποκλοπές σε σκάνδαλο της ΝΔ». 

Ακολούθως στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Κατανοούμε την άβολη θέση τους, αφού άλλοι για την καρέκλα και άλλοι γιατί εκβιάζονται από τις παρακολουθήσεις, ψήφισαν υπέρ των υποκλοπών ακόμα και στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων για τα δισ. των εξοπλιστικών. Ωστόσο δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε τη σημερινή παρέλαση γελοιότητας, με δικαιολογίες όπως του κ. Κουμουτσάκου πως «δεν αποκλείεται οι παρακολουθήσεις αυτές για εθνική ασφάλεια να έγιναν για προστασία των παρακολουθουμένων» ή του κ. Θεοχάρη πως ο κ. Μητσοτάκης παρακολουθούσε την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και υπουργούς, όπως ο Ζελένσκι, που τους παρακολουθούσε για διαφθορά και κατασκοπεία! Οι βουλευτές της ΝΔ απλά επιβεβαιώνουν πως η κατρακύλα και ο αυτοεξευτελισμός τους δεν έχει τέλος».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή