Παγκράτι: Χειροπέδες σε 29χρονο για ληστεία εις βάρος ηλικιωμένης

Παγκράτι: Χειροπέδες σε 29χρονο για ληστεία εις βάρος ηλικιωμένης

Η τραυματισμένη ηλικιωμένη διακομίστηκε σε νοσοκομείο, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη, το μεσημέρι της Τρίτης 31 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 29χρονος άνδρας για ληστεία εις βάρος ηλικιωμένης, στην περιοχή του Παγκρατίου.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος, προσέγγισε 87χρονη ημεδαπή, που κουβαλούσε σακούλες με ψώνια, και προσφέρθηκε να τη βοηθήσει με τη μεταφορά τους.

Κατά την είσοδό τους στην πολυκατοικία της ηλικιωμένης γυναίκας, ο 29χρονος αφαίρεσε με τη βία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό της, με αποτέλεσμα η γυναίκα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο έδαφος, ενώ ο δράστης διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Οι προστρέξαντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή, έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις κατάφεραν να εντοπίσουν τον κατηγορούμενο με το κλοπιμαίο και να τον οδηγήσουν στο Τμήμα Ασφάλειας Παγκρατίου, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω ληστείας και συνελήφθη. 

Η τραυματισμένη ηλικιωμένη διακομίστηκε σε νοσοκομείο, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή