Περιπετειώδης σύλληψη ληστών σε παλαιοπωλείο – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Περιπετειώδης σύλληψη ληστών σε παλαιοπωλείο – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. δύο άτομα που εντοπίστηκαν εντός καταστήματος λίγο πριν αφαιρέσουν αντικείμενα - Στην προσπάθεια διαφυγής τους τραυμάτισαν αστυνομικό

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα χέρια των αρχών βρίσκονται δύο άνδρες, όταν εντοπίστηκαν εντός καταστήματος κατά τη διάρκεια ληστείας. Στην προσπάθεια διαφυγής τους τραυμάτισαν αστυνομικό.

Ειδικότερα, το περιστατικό εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, όταν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής εντόπισαν έναν 38χρονο και έναν 30χρονο, να έχουν εισέλθει σε παλαιοπωλείο.

Μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών στο σημείο, έσπασαν έναν υαλοπίνακα, προκειμένου να διαφύγουν, τραυματίζοντας έναν εκ των αστυνομικών στο κεφάλι.

Ακολούθησε καταδίωξη, κατά της διάρκεια της οποίας προσπάθησαν να ματαιώσουν με κάθε τρόπο τη σύλληψη τους, πετώντας αντικείμενα προς τους αστυνομικούς και τοποθετώντας ως εμπόδια ντουλάπες και καρέκλες που υπήρχαν στο χώρο.

Οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν, ενώ ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Ακρόπολης, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή