Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Πού εντοπίζονται προβλήματα ηλεκτροδότησης

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Πού εντοπίζονται προβλήματα ηλεκτροδότησης

Στην Κεντρική Εύβοια παραμένουν εκτός λειτουργίας έξι οικισμοί του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων.

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε τμήματα των περιοχών της Νέας Μάκρης, του Ασπροπύργου και των Οινοφύτων, καθώς και σε επτά οικισμούς στην Εύβοια εντοπίζονται αυτή την ώρα διακοπές ηλεκτροδότησης λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Στις περιοχές της Αττικής συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των βλαβών στις 3 γραμμές που έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας.

Εξι οικισμοί στην Εύβοια χωρίς ρεύμα 

Στην Κεντρική Εύβοια παραμένουν εκτός λειτουργίας έξι οικισμοί του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων και αναμένεται πολύ σύντομα η αποκατάσταση του δικτύου. Το ίδιο ισχύει και για το χωριό Τρούπη στη βόρεια Εύβοια.

Ο ΔΕΔΔΗΕ επαναλαμβάνει ότι όσοι καταναλωτές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης παρακαλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 8004004000, ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS), ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT