ΕΟΦ: Προειδοποίηση για συμπλήρωμα διατροφής – Περιέχει ηρωίνη

ΕΟΦ: Προειδοποίηση για συμπλήρωμα διατροφής – Περιέχει ηρωίνη

Ο ΕΟΦ προειδοποιεί για το προϊόν KSM-66 Ashwagandha της εταιρείας Medicine Garden, το οποίο κυκλοφορεί ως συμπλήρωμα διατροφής στην Ευρώπη (και πιθανώς και στην Ελλάδα) μέσω Διαδικτύου

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει ηρωίνη προειδοποιεί με ανακοίνωσή του ο ΕΟΦ.

Συγκεκριμένα, ο ΕΟΦ προειδοποιεί για το προϊόν KSM-66 Ashwagandha της εταιρείας Medicine Garden, το οποίο κυκλοφορεί ως συμπλήρωμα διατροφής στην Ευρώπη (και πιθανώς και στην Ελλάδα) μέσω Διαδικτύου και περιέχει οπιοειδή ναρκωτική ουσία, συγκεκριμένα ηρωίνη, άγνωστης συγκέντρωσης.

Εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών ώστε, σε περίπτωση που έρθει στην κατοχή τους το προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

«Επισημαίνουμε ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη αξιόπιστες πηγές, όπως είναι το Διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή. Η πιο πάνω ειδοποίηση γίνεται ύστερα από ενημέρωση των αρμόδιων αρχών της Δανίας μέσω του Συστήματος Εγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF)» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Οργανισμός Φαρμάκων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή