ΕΟΠΥΥ: Οδηγίες για να κλείσετε ραντεβού με τον προσωπικό σας γιατρό

ΕΟΠΥΥ: Οδηγίες για να κλείσετε ραντεβού με τον προσωπικό σας γιατρό

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οδηγίες προς τους πολίτες για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους με τον προσωπικό γιατρό δίνει ο ΕΟΠΥΥ.

Οπως αναφέρει:

Με αφορμή ερωτήματα και διαμαρτυρίες δικαιούχων, ο ΕΟΠΥΥ υπενθυμίζει πως, «σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τους όρους της σύμβασής τους, οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ Προσωπικοί Ιατροί οφείλουν να εξυπηρετούν τα προγραμματισμένα ραντεβού τους, καθώς και να ακολουθούν και να τηρούν την ηλεκτρονική διαδικασία με την οποία κλείνονται τα ραντεβού των εγγεγραμμένων πολιτών».

Οι πολίτες μπορούν να κλείνουν ηλεκτρονικά το ραντεβού τους με τον Προσωπικό Ιατρό μέσα από τον ιστότοπο https://prosopikos.gov.gr.

Επιπλέον, μέσα από τον ίδιο ιστότοπο, https://prosopikos.gov.gr, τόσο οι πολίτες όσο και οι ιατροί μπορούν να βρίσκουν χρήσιμες πληροφορίες για τον θεσμό του Προσωπικού Ιατρού επιλέγοντας το αντίστοιχο πεδίο αναλόγως της ιδιότητάς τους: Συχνές Ερωτήσεις (Πολίτες) ή Συχνές Ερωτήσεις (Γιατροί)».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή