Πειραιάς: Χειροπέδες σε 22χρονο για διαρρήξεις και κλοπές

Πειραιάς: Χειροπέδες σε 22χρονο για διαρρήξεις και κλοπές

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδιο Εισαγγελία

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, στη Νίκαια, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 22χρονος αλλοδαπός, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για το αδίκημα της κλοπής, συνολικής ποινής φυλάκισης 2 ετών.

Ο 22χρονος οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, καθώς αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφάλειας Δημοτικού Θεάτρου και Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη ερευνούσαν τη δράση του σε υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που είχαν σημειωθεί σε περιοχές ευθύνης τους.

Ειδικότερα, έπειτα από συνδυαστική αξιολόγηση πληροφοριακών δεδομένων και αποδεικτικών μέσων, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον 22χρονο ως δράστη σε 16 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε διάφορα καταστήματα, όπως και σε δύο κλοπές δικύκλων, κυρίως στην περιοχή του Πειραιά, της Νίκαιας και του Αιγάλεω.

Ο ανωτέρω, από τον Σεπτέμβριο του 2022, κατηγορείται ότι προέβαινε σε διαρρήξεις και κλοπές σε καταστήματα ρουχισμού, υποδημάτων, καφετέριες, φαρμακεία, εστιατόρια, βιβλιοπωλεία, κάβες και πρακτορεία τυχερών παιγνίων, αφού πρώτα είχε σπάσει με πέτρα τον υαλοπίνακα των ανωτέρω καταστημάτων, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά και ηλεκτρονικές συσκευές.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία και υποβλήθηκε και η εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή