Πάτρα: Επιχείρησε να κλέψει κοσμήματα αλλά κατέληξε σε φιάσκο

Πάτρα: Επιχείρησε να κλέψει κοσμήματα αλλά κατέληξε σε φιάσκο

Όλα όσα βρίσκονταν στο σακίδιο, αποδόθηκαν στην 53χρονη ιδιοκτήτρια και σε βάρος του δράστη, ο οποίος αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, για διακεκριμένη κλοπή

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απόπειρα κλοπής η οποία τελικά κατέληξε σε φιάσκο σημειώθηκε χθες Κυριακή σε κοσμηματοπωλείο επί της οδού Ρήγα Φεραίου, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., όλα συνέβησαν το απόγευμα όταν ο επίδοξος δράστης αναρριχήθηκε στο εν λόγω κατάστημα από το πίσω μέρος της κεραμοσκεπής χρησιμοποιώντας μία σκάλα αλουμινίου. Έβγαλε κάποια κεραμίδια και με αιχμηρό αντικείμενο άνοιξε τρύπα στην εσωτερική ψευδοροφή, από την οποία εισέβαλε στον χώρο.

Με γρήγορες κινήσεις άδειασε τις προθήκες, αρπάζοντας 109 ρολόγια, 7 λουράκια ρολογιών και στιλό συνολικής αξίας 150.000 ευρώ. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς άρπαξε και αλυσίδες, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και κολιέ από πολύτιμα μέταλλα η αξία των οποίων δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα.

Κατά την διάρκεια της δράσης του όμως, χτύπησε ο συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν υπάλληλοι της εταιρείας σεκιούριτι, που τον εντόπισαν την ώρα της διαφυγής του. Αν και όπως ανέφεραν προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν, δεν τα κατάφεραν, όμως μπόρεσαν και πήραν το σακίδιο που είχε βάλει μέσα τα κλοπιμαία με αποτέλεσμα ο δράστης να φύγει με άδεια χέρια.

Όλα όσα βρίσκονταν στο σακίδιο, αποδόθηκαν στην 53χρονη ιδιοκτήτρια και σε βάρος του δράστη, ο οποίος αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, για διακεκριμένη κλοπή.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή