Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ουρές για αιμοδοσία στη Λάρισα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ουρές για αιμοδοσία στη Λάρισα

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση των πολιτών, οι οποίοι σχημάτισαν ουρά στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, προκειμένου να δώσουν αίμα για τους τραυματίες της τραγωδίας στα Τέμπη

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση των πολιτών, οι οποίοι σχημάτισαν ουρά στην κεντρική πλατεία της Λάρισας σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, προκειμένου να δώσουν αίμα για τους τραυματίες της τραγωδίας στα Τέμπη.

Την ίδια ώρα, πολλοί πολίτες έσπευσαν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου Βόλου, προκειμένου να δώσουν αίμα και να βοηθήσουν τους τραυματίες νοσηλευόμενους από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήδη το Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου Βόλου είχε στείλει μονάδες αίματος στα δύο Νοσοκομεία της Λάρισας.

«Είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε με όποιο τρόπο μας ζητηθεί» επισήμανε ο διοικητής του νοσοκομείου Ιωάννης Ντόκος, ερωτηθείς σχετικά από την ΕΡΤ Βόλου.

Με πληροφορίες από onlarissa.gr, magnesianews.gr, ertnews.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή