Τραγωδία στα Τέμπη: Στο Νοσοκομείο Λάρισας 53 άνθρωποι αναζητούν τους οικείους τους

Τραγωδία στα Τέμπη: Στο Νοσοκομείο Λάρισας 53 άνθρωποι αναζητούν τους οικείους τους

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας βρίσκονται 4 ιατροδικαστές ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, παρών είναι και ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών.

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η διαδικασία αναγνώρισης των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη έχει ξεκινήσει με σοβαρές δυσκολίες, καθώς οι σοροί τουλάχιστον επτά ανθρώπων έχουν απανθρακωθεί, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με το κρατικό κανάλι, 53 άνθρωποι δεν έχουν εντοπίσει τους οικείους τους που επέβαιναν στο τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, και έχουν προσέλθει στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Στο νοσοκομείο βρίσκονται 4 ιατροδικαστές ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, παρών είναι και ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών.

Από τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 36 άτομα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής. Οι τραυματίες είναι συνολικά 85. Από αυτούς οι 72 νοσηλεύονται – έξι από αυτούς σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. 

Επιβάτες εξακολουθούν να αγνοούνται και η εκτίμηση των αρχών είναι ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Hellenic Train, στα δύο τρένα επέβαιναν συνολικά 354 άτομα (342 επιβάτες και 12 άτομα προσωπικό, δύο εκ των οποίων στην εμπορική αμαξοστοιχία).

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή