Ένταση στον Σταθμό Αττική στη συγκέντρωση για την τραγωδία στα Τέμπη

Ένταση στον Σταθμό Αττική στη συγκέντρωση για την τραγωδία στα Τέμπη

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαδηλωτές πέταξαν φωτοβολίδες στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επεισόδια με μικρή διάρκεια σημειώθηκαν έξω από τον σταθμό Αττική, στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης για την τραγωδία στα Τέμπη που διοργανώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης. 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι διαδηλωτές φέρεται πως πέταξαν φωτοβολίδες στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.

Αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία, ενώ η ΕΛΑΣ δεν προχώρησε σε προσαγωγές.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Hellenic Train από Εργατικά Συνδικάτα της Αττικής, Φοιτητικούς Συλλόγους και άλλους μαζικούς φορείς, με αφορμή την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη, ενώ πραγματοποιήθηκε και πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή. Ακολούθησε πορεία προς τον Σταθμό Λαρίσης.

Η κινητοποίηση έγινε με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Πειραιά. «Οι νεκροί μας θυσία για το κέρδος – Δεν είναι λάθος είναι έγκλημα», γράφει το πανό του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, Σωματείων και μαζικών φορέων.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή