Τέμπη: Τρισάγιο στον τόπο της τραγωδίας (φωτογραφίες)

Τέμπη: Τρισάγιο στον τόπο της τραγωδίας (φωτογραφίες)

Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στο σημείο, ενώ οι συγγενείς των θυμάτων εναπόθεσαν λουλούδια και άφησαν φωτογραφίες στον τόπο της τραγωδίας σε φορτισμένο κλίμα πένθους.

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εννέα ημέρες συμπληρώνονται σήμερα, Πέμπτη 9 Μαρτίου, από τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, όπου 57 άνθρωποι, κυρίως νεαρής ηλικίας, έχασαν τη ζωή τους.

Την ώρα που η ελληνική κοινωνία παραμένει «παγωμένη» και συγκλονισμένη στον απόηχο του δυστυχήματος, το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου – με την ευλογία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος – συμμετέχουσα στο πένθος, τέλεσε τρισάγιο για την ανάπαυση των ψυχών των νεκρών.

Τέμπη: Τρισάγιο στον τόπο της τραγωδίας (φωτογραφίες)-1
Πηγή φωτογραφίας: larissanet.gr

Τέμπη: Τρισάγιο στον τόπο της τραγωδίας (φωτογραφίες)-2
Πηγή φωτογραφίας: onlarissa.gr

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, το τρισάγιο τέλεσε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ως εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, με τη συμμετοχή των κληρικών της Μητροπόλεως.

Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στο σημείο, ενώ οι συγγενείς των θυμάτων εναπόθεσαν λουλούδια και άφησαν φωτογραφίες στον τόπο της τραγωδίας σε φορτισμένο κλίμα πένθους. Λουλούδια και στεφάνια κατέθεσαν οι εκπρόσωποι των πυροσβεστών.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή