Νέα Σμύρνη: Επέστρεψε στη δομή η 14χρονη που κακοποιήθηκε σεξουαλικά

Νέα Σμύρνη: Επέστρεψε στη δομή η 14χρονη που κακοποιήθηκε σεξουαλικά

Η ανήλικη αναμένεται να καταθέσει για το τι ακριβώς είχε συμβεί στο ξενοδοχείο του Μεταξουργείου, αλλά και ποια ήταν η σχέση της με τους τρεις συλληφθέντες

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επέστρεψε στη δομή της Νέας Σμύρνης το 14χρονο κορίτσι, που -όπως αποκαλύφθηκε σήμερα- έχει πέσει θύμα μαστροπείας και κακοποιήθηκε σεξουαλικά.

Η ανήλικη αναμένεται να καταθέσει για το τι ακριβώς είχε συμβεί στο ξενοδοχείο του Μεταξουργείου, αλλά και ποια ήταν η σχέση της με τους τρεις συλληφθέντες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στα κινητά δύο εκ των συλληφθέντων έχουν βρεθεί τουλάχιστον επτά βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια την 14χρονη.

Στην κατάθεσή τους, οι συλληφθέντες παραδέχτηκαν ότι είχαν συναντηθεί με την ανήλικη σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, ωστόσο αρνήθηκαν πως πλήρωσαν για να συνευρεθούν μαζί της.

Μάλιστα, ανέφεραν πως την επίμαχη νύχτα, την Κυριακή, βρίσκονταν στο ξενοδοχείο με την ανήλικη τέσσερα άτομα. Τα δύο δεν ήρθαν σε επαφή μαζί της, αλλά τράβαγαν βίντεο, ο τρίτος παρακολουθούσε και ο τέταρτος είχε ερωτική επαφή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υποστήριξαν πως «ό,τι έγινε, έγινε με τη θέληση της κοπέλας, χωρίς να την πιέσει κανείς».

Τα ραντεβού στην υπόθεση της 14χρονης κλείνονταν μέσω social media – έχουν βρεθεί μηνύματα γραμμένα σε greeklish, που αναφέρουν το ραντεβού ως «δουλειά».

Οι τρεις συλλήψεις

Υπενθυμίζεται ότι, έως τώρα, έχουν συλληφθεί τρεις άνδρες ηλικίας 24, 25 και 29 ετών, ενώ αναζητείται ακόμη ένας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου από αστυνομικές πηγές, η 14χρονη έφευγε τακτικά από τη δομή το τελευταίο διάστημα και επέστρεφε μόνη της ύστερα από πολλές ώρες.

Μια κοινωνική λειτουργός ενημερώθηκε από φίλη της 14χρονης ότι η τελευταία είχε γνωρίσει έναν άνδρα και πήγαινε μαζί του.

Η 14χρονη έφυγε πάλι το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 19 Μαρτίου και επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας. Παράλληλα, η αδερφή της, ηλικίας 16 ετών, πήρε το κινητό τηλέφωνο του κοριτσιού και διαπίστωσε ότι είχε συνομιλίες και ανταλλαγές μηνυμάτων με άνδρες.

Στη συνέχεια, η κοινωνική λειτουργός ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ., που συνέλαβε τρία άτομα, τα οποία είχαν συναντηθεί με την ανήλικη σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Η 14χρονη επέστρεψε στη δομή φιλοξενίας χθες το πρωί, Δευτέρα 20 Μαρτίου, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε και πάλι.

Οι αστυνομικές έρευνες για την υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Πληροφορίες: ΑΠΕ, ΣΚΑΪ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή