Ηλιούπολη: Απολογείται σήμερα ο προπονητής ταε κβον ντο

Ηλιούπολη: Απολογείται σήμερα ο προπονητής ταε κβον ντο

Σε βάρος του ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κατώφλι της 14ης ανακρίτριας αναμένεται να περάσει σήμερα ο 44χρονος προπονητής τάε κβον ντο, από την Ηλιούπολη, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων μαθητριών του, από το 2009 έως το 2020.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

«Δικαίωση για τα κορίτσια είναι η τιμωρία αυτού του ανθρώπου. Και όταν λέμε τιμωρία εννοούμε τιμωρία για αυτά που έχει κάνει και φυσικά προστασία για να μην υπάρξουν άλλα θύματα» δήλωσε ο δικηγόρος εκ των θυμάτων, Αντώνης Πεπελάσης.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν τα θύματά του, ο συλληφθείς φέρεται να προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών, και να κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους εξαίροντας τις ικανότητές τους στο άθλημα. 

Όταν οι μαθήτριες πείθονταν και εντάσσονταν στο αγωνιστικό τμήμα, τότε ξεκινούσε και ο εφιάλτης τους, καθώς ο προπονητής τούς ζητούσε να κάνουν ατομικές προπονήσεις τόσο στον αθλητικό σύλλογο όπου ανήκει όσο και στο σπίτι του. Τότε προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος των κοριτσιών.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή