Εγκλημα στη Χαλκηδόνα: Δράστης ο γιος της 71χρονης, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Εγκλημα στη Χαλκηδόνα: Δράστης ο γιος της 71χρονης, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Οι αρχές έχουν καταλήξει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια με δράστη τον 34χρονο γιο της, ο οποίος αυτή τη στιγμή αναζητείται από τις αρχές. 

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. η υπόθεση δολοφονίας μίας 71χρονης γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο, το πρωί της Τρίτης, σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με νεότερη εξέλιξη, οι αρχές έχουν καταλήξει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ενώ έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης ο 34χρονος γιος της, ο οποίος αυτή τη στιγμή αναζητείται από τις αρχές

Πληροφορίες του kathimerini.gr αναφέρουν ότι στο σπίτι του 34χρονου άνδρα βρέθηκε το όπλο που πιθανώς χρησιμοποιήθηκε στο έγκλημα, ενώ έως τώρα δεν έχει αποσαφηνιστεί ο λόγος που ενδέχεται να τον ώθησε στην εγκληματική αυτή ενέργεια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που μετέδωσε το πρωί το kathimerini.gr, η γυναίκα εντοπίστηκε στη θέση του συνοδηγού με τραύμα στο κεφάλι και, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, φέρεται να δέχθηκε πυροβολισμό από κυνηγετικό όπλο.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή