Εκκενώθηκε η κατάληψη στο θέατρο Ολύμπια – 10 συλλήψεις

Εκκενώθηκε η κατάληψη στο θέατρο Ολύμπια – 10 συλλήψεις

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίζεται δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διατάραξης της λειτουργίας Υπηρεσίας, της παράνομης βίας και της διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης, μετά από σχετική εισαγγελική παραγγελία, αστυνομική επιχείρηση με τη συμμετοχή αστυνομικών διαφόρων υπηρεσιών, η οποία ξεκίνησε νωρίς σήμερα το πρωί, για την εκκένωση του κτιρίου που στεγάζεται το Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», επί της οδού Ακαδημίας αρ. 59 στην Αθήνα.

Το κτίριο τελούσε υπό κατάληψη, ενώ από αυτό προσήχθησαν 10 άτομα (5 άνδρες και 5 γυναίκες) στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τα οποία και συνελήφθησαν.

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διατάραξης της λειτουργίας Υπηρεσίας, της παράνομης βίας και της διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Σημειώνεται ότι, το κτίριο αποδόθηκε στον υπεύθυνο.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή