Κολωνός: Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε η 12χρονη – Αναφέρθηκε σε νέα πρόσωπα

Κολωνός: Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε η 12χρονη – Αναφέρθηκε σε νέα πρόσωπα

Το κορίτσι αναφέρθηκε σε νέα πρόσωπα, κυρίως αλλοδαπούς, των οποίων τα ονόματα δεν μπόρεσε να θυμηθεί, με εξαίρεση κάποια άτομα, στα οποία αναφέρθηκε με το μικρό τους όνομα

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε, το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, στην Εισαγγελία Ανηλίκων κατόπιν παραγγελίας της ανακρίτριας, η 12χρονη από τον Κολωνό, η οποία ήταν επί χρόνια θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι αναφέρθηκε σε νέα πρόσωπα, κυρίως αλλοδαπούς, των οποίων τα ονόματα δεν μπόρεσε να θυμηθεί, με εξαίρεση κάποια άτομα, στα οποία αναφέρθηκε με το μικρό τους όνομα.

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη βδομάδα η δικηγόρος Α. Λεγάκη είχε καταθέσει εκ νέου αίτημα στην ανακρίτρια για συμπληρωματική κατάθεση της ανήλικης, ενώ αντίστοιχο αίτημα είχε κατατεθεί προ 15ημερου από την έτερη δικηγόρο της μικρής, Ασπασία Ταραχοπούλου, το οποίο είχε απορριφθεί ως αόριστο.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή