Χρήστος Τζανερίκος: Υποστηρίζει ότι είχε και άλλη συνάντηση με κυβερνητικό παράγοντα

Χρήστος Τζανερίκος: Υποστηρίζει ότι είχε και άλλη συνάντηση με κυβερνητικό παράγοντα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση και με δεύτερο κυβερνητικό παράγοντα αναφέρει πως είχε ο παραιτηθείς αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Χρήστος Τζανερίκος, που ήταν και πρόεδρος του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, του δικαστικού σχηματισμού που θα κρίνει την εκλογική τύχη του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη, αλλά και όλων των πολιτικών κομμάτων που θα λάβουν μέρος στις επικείμενες εκλογές.

Ο Χρήστος Τζανερίκος, εκτός από τη συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, την οποία επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αναφέρει πως είχε συνάντηση και με δεύτερο κυβερνητικό παράγοντα.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον κ. Τζανερίκο, αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εκλογική τύχη του κόμματος Κασιδιάρη, ενώ αναφέρει ότι του προτάθηκε, μετά την αφυπηρέτησή του, θέση σε Ανεξάρτητη Αρχή.

Ωστόσο, ο παραιτηθείς αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου δεν επιθυμεί, όπως ρητώς επισημαίνει, απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση, να αποκαλύψει ούτε την ταυτότητα και τα στοιχεία του εν λόγω κυβερνητικού παράγοντα, ούτε το σημείο που έγινε η επίμαχη συνάντηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή