Τέμπη: Βγήκε από τη ΜΕΘ, έπειτα από 45 ημέρες, νεαρή τραυματίας του σιδηροδρομικού δυστυχήματος

Τέμπη: Βγήκε από τη ΜΕΘ, έπειτα από 45 ημέρες, νεαρή τραυματίας του σιδηροδρομικού δυστυχήματος

Η 23χρονη μεταφέρθηκε στη Νευροχειρουργική Κλινική, με τους γιατρούς να αισιοδοξούν για την υγεία της.

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επειτα από 45 ημέρες νοσηλείας, η νεαρή Μυρσίνη -μία εκ των σοβαρά τραυματιών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη– βγήκε από την εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 23χρονη φοιτήτρια Γεωπονικής μεταφέρθηκε στη Νευροχειρουργική Κλινική του ίδιου νοσοκομείου, με τους γιατρούς να αισιοδοξούν για την αποκατάσταση της υγείας της.

Στην Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου εξακολουθούν να νοσηλεύονται, ύστερα από πολυήμερη παραμονή τους στη ΜΕΘ, ο Ρομπέρτο και η Δάφνη (η σύντροφος του αδικοχαμένου Βάιου Βλάχου), ακόμη δύο νέοι άνθρωποι που επιβίωσαν από την εφιαλτική σύγκρουση της 28ης Φεβρουαρίου.

Διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας εξακολουθεί και είναι ο νεαρός Γεράσιμος, ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι του μοιραίου Intercity.

Εξιτήριο για την 26χρονη Ανυσία

Παράλληλα, το ΑΠΕ-ΜΠΕ μετέδωσε ότι η 26χρονη, Ανυσία Λιούρη, πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης και πλέον επέστρεψε στη θαλπωρή του σπιτιού της.

Η νεαρή βρισκόταν στο δεύτερο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας. Αρχικά νοσηλεύτηκε με πολλαπλά τραύματα και εγκαύματα, διασωληνωμένη και σε καταστολή στην Α’ ΜΕΘ εγκαυμάτων.

Στα τέλη Μαρτίου βγήκε από τη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο, έχοντας πλήρη διαύγεια και αντίληψη. Πλέον, η 26χρονη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα με την οικογένειά της.

Πάντως, για το επόμενο διάστημα, η πορεία της υγείας της θα παρακολουθείται τακτικά από τους γιατρούς του νοσοκομείου.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή