Μενίδι: Τέσσερις σφαίρες βρέθηκαν στο δημοτικό σχολείο που σκοτώθηκε ο 11χρονος Μάριος

Μενίδι: Τέσσερις σφαίρες βρέθηκαν στο δημοτικό σχολείο που σκοτώθηκε ο 11χρονος Μάριος

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι κάτοικοι του Μενιδίου διαμαρτύρονται και εκφράζουν την αγωνία τους αλλά την οργή τους για τις αδέσποτες σφαίρες που βρίσκονται κατά καιρούς στην περιοχή

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερις βολίδες από όπλο αντίκρισαν το πρωί της Δευτέρας (24/4) οι μαθητές του σχολείου στο Μενίδι όπου έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα, πριν από περίπου έξι χρόνια, ο 11χρονος Μάριος.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, χθες ήταν ημέρα που άνοιξαν και πάλι τα σχολεία για να υποδεχθούν τους μαθητές μετά τις διακοπές του Πάσχα και οι γονείς, οι καθηγητές και οι μαθητές όπου βρέθηκαν στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών στο Μενίδι διαπίστωσαν ότι στον προαύλιο χώρο υπήρχαν τέσσερις σφαίρες των 9 χιλιοστών, οι οποίες προέρχονταν πιθανότατα από αδέσποτους πυροβολισμούς που είχαν πέσει το Πάσχα. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία περισυνέλεξε τις βολίδες και μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια να δουν αν προέρχονται από κάποιο όπλο το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί ξανά στο παρελθόν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι κάτοικοι του Μενιδίου διαμαρτύρονται και εκφράζουν την αγωνία τους αλλά την οργή τους για τις αδέσποτες σφαίρες που βρίσκονται κατά καιρούς στην περιοχή.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή