Δίκη για τη δολοφονία Άλκη: Συνεχίζονται οι απολογίες των 12 κατηγορουμένων

Δίκη για τη δολοφονία Άλκη: Συνεχίζονται οι απολογίες των 12 κατηγορουμένων

Την περασμένη Τρίτη απολογήθηκε ο πρώτος εκ των κατηγορουμένων, ο οποίος ήταν και οδηγός του πρώτου οχήματος που έφτασε στο σημείο της φονικής επίθεσης

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζονται σήμερα, Πέμπτη 27 Απριλίου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, οι απολογίες των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Χαριλάου, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022.

Οι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους, οι οποίες αναμένεται να κρατήσουν αρκετές εβδομάδες, θα δώσουν τη δική τους εκδοχή για το συμβάν, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το αν θα διαφοροποιηθούν από τις αρχικές τους θέσεις.

Την περασμένη Τρίτη απολογήθηκε ο πρώτος εκ των κατηγορουμένων, ο οποίος ήταν και οδηγός του πρώτου οχήματος που έφτασε στο σημείο της φονικής επίθεσης.

Ο 24χρονος υποστήριξε πως δεν συμμετείχε καθόλου στο αιματηρό επεισόδιο, καθώς, αρχικά είχε κατεβεί από το αυτοκίνητο του, είχε ξεχάσει όμως να τραβήξει το χειρόφρενο, το συνειδητοποίησε αμέσως και γύρισε πίσω. Ακόμη, ισχυρίστηκε πως πήγαν να κυνηγήσουν οπαδούς του Άρη και όχι να σκοτώσουν.

Σήμερα ο 24χρονος θα απαντήσει σε ερωτήσεις της έδρας και των συνηγόρων. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η απολογία του δεύτερου κατηγορουμένου για τον οποίο ο 24χρονος υποστήριξε ότι τον είδε να κρατά μαχαίρι αλλά δεν γνωρίζει αν χτύπησε κάποιον.

Πηγή: ΕΡΤ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή