Άρτα: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία του 5,5 μηνών βρέφους

Άρτα: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία του 5,5 μηνών βρέφους

Η ακολουθία των νηπίων, μια ειδική τελετή για την ονοματοδοσία και ταφή κατά το Ορθόδοξο τυπικό, αβάπτιστων νηπίων, έγινε στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τελευταία πράξη της οικογενειακής τραγωδίας στην Αρτα έλαβε χώρα σήμερα, καθώς στις 12 το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 5,5 μηνών βρέφους που ξέχασε στο αυτοκίνητο ο πατέρας του με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Η ακολουθία των νηπίων, μια ειδική τελετή για την ονοματοδοσία και ταφή κατά το Ορθόδοξο τυπικό, αβάπτιστων νηπίων, έγινε στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 37χρονος

Υπενθυμίζεται πως χθες Παρασκευή o 37χρονος πατέρας που παρουσιάστηκε στο εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του 37χρονου, ο πατέρας καθώς πήγαινε την κόρη του στον βρεφονηπιακό σταθμό δέχτηκε τηλεφώνημα από συνάδελφό του ζητώντας του να μεταβεί στο γραφείο για να πάνε επειγόντως στη Λευκάδα, για την αντιμετώπιση βλάβης.

Ο 37χρονος πατέρας λόγω του εργασιακού φόρτου ξέχασε ότι είχε ακόμα μαζί του το μωρό που κοιμόταν στο καρεκλάκι του στο πίσω κάθισμα. Και ενώ έφτασε κοντά στον βρεφονηπιακό σταθμό, αντί να αφήσει το βρέφος, συνέχισε και πάρκαρε το αυτοκίνητό του κι έφυγε με το υπηρεσιακό όχημα προς την Λευκάδα.

Με πληροφορίες από ertnews.gr

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή