Διώρυγα Κορίνθου: Διαθέσιμη για τη ναυσιπλοΐα από Ιούνιο έως και Σεπτέμβριο 2023

Διώρυγα Κορίνθου: Διαθέσιμη για τη ναυσιπλοΐα από Ιούνιο έως και Σεπτέμβριο 2023

Από την 1η Οκτωβρίου οι εργασίες αποκατάστασης, θα μπουν στο τελικό στάδιο κι εκτιμάται ότι τον Φεβρουάριο του 2024 η Διώρυγα θα επανέλθει σε κανονική 24ωρη λειτουργία.

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Διώρυγα της Κορίνθου θα είναι διαθέσιμη για τη ναυσιπλοΐα από την 1η Ιουνίου 2023 έως και την 30η Σεπτεμβρίου 2023, όπως γνωστοποιεί σε σχετική ανακοίνωση η Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγας Κορίνθου. 

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, από την 1η Οκτωβρίου οι εργασίες αποκατάστασης που βρίσκονται σε εξέλιξη, θα μπουν στο τελικό στάδιο κι εκτιμάται ότι τον Φεβρουάριο του 2024 η Διώρυγα θα επανέλθει σε κανονική 24ωρη λειτουργία.

Επιπρόσθετα από την 1η Ιουνίου και εφεξής θα είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας  οι νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Διώρυγας, όπου θα παρέχεται η δυνατότητα Υπολογισμού των τελών διέλευσης, η δυνατότητα Ηλεκτρονικής Αναγγελίας άφιξης και τέλος η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω του ασφαλούς συστήματος Pay By Link.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή