Η Ιβάνκα Τραμπ επισκέφθηκε την Ακρόπολη – Η ανάρτηση στο Instagram

Η Ιβάνκα Τραμπ επισκέφθηκε την Ακρόπολη – Η ανάρτηση στο Instagram

Στο ταξίδι της στην Ελλάδα τη συνόδευσε ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ιβάνκα Τραμπ επισκέφθηκε την Ακρόπολη και το αρχαιολογικό μουσείο στη Διονυσίου Αεροπαγίτου και ανάρτησε πλήθος φωτογραφιών στο Instagram, τις οποίες συνόδευσε με ένα σύντομο κείμενο από τις εντυπώσεις της. 

«Εξερευνώντας την Ακρόπολη στην Αθήνα! Η Ακρόπολη είναι μια απόδειξη των απίστευτων επιτευγμάτων του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και της κληρονομιάς τους. Είναι ένα μέρος όπου η Ιστορία ζωντανεύει, μεταφέροντάς μας πίσω στο χρόνο σε μια εποχή μύθων, φιλοσοφίας και πολιτιστικής λαμπρότητας», έγραψε η 42χρονη επιχειρηματίας, που ταξίδεψε στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της, τον επενδυτή και εκδότη Τζάρεντ Κούσνερ. 

Η Ιβάνκα Τραμπ επισκέφθηκε την Ακρόπολη – Η ανάρτηση στο Instagram-1
Η Ιβάνκα Τραμπ επισκέφθηκε την Ακρόπολη – Η ανάρτηση στο Instagram-2

«Καθώς στεκόμουν στην κορυφή αυτής της αρχαίας ακρόπολης, περιτριγυρισμένη από εμβληματικά κτίρια όπως ο Παρθενώνας και το Ερέχθειο, ένιωσα δέος για την εκπληκτική δύναμη της ανθρώπινης εφευρετικότητας. Η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη έκοβε την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίου και σύγχρονου αστικού τοπίου. Είναι ένα θέαμα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου», καταλήγει στην ανάρτησή της η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή