Διαγραφή δικηγόρου από τον ΔΣΑ – Υπεξαίρεσε 200.000 ευρώ από πελάτη της

Διαγραφή δικηγόρου από τον ΔΣΑ – Υπεξαίρεσε 200.000 ευρώ από πελάτη της

Οπως ανέφεραν μέλη του ΔΣΑ μιλώντας στο kathimerini.gr, πρόκειται για τη δεύτερη διαγραφή, έπειτα από αυτή του Κωνσταντίνου Πλεύρη.

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πόρτα της εξόδου έδειξε o Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών σε μια δικηγόρο που φέρεται να υπεξαίρεσε από εντολέα της ποσό ύψους 200.000 ευρώ. 

Οπως ανέφεραν μέλη του ΔΣΑ μιλώντας στο kathimerini.gr, πρόκειται για τη δεύτερη διαγραφή, έπειτα από αυτή του Κωνσταντίνου Πλεύρη, τονίζοντας πως πλέον ο Σύλλογος έχει αλλάξει νοοτροπία και δεν πρόκειται να δεχτεί συμπεριφορές που προσβάλλουν και δυσφημούν το λειτούργημα. 

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές που μίλησαν στην «Κ», η εν λόγω δικηγόρος διεγράφη καθώς φέρεται να παρακράτησε τα χρήματα που θα λάμβανε εντολέας της έπειτα από σοβαρό τροχαίο.

Ειδικότερα, οι ίδιες πηγές σημείωσαν πως η ασφαλιστική εταιρεία έδωσε 200.000 ευρώ και, αντί η δικηγόρος να τα παραδώσει στον πελάτη της, αποφάσισε να τα… κρατήσει για τον εαυτό της. 

Η απόφαση της διαγραφής της από τον ΔΣΑ δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση, συνεπώς έχει άμεση εφαρμογή.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή