Καλλιθέα: Ριφιφί σε κατασκευαστική εταιρεία – Άρπαξαν 60.000 ευρώ

Καλλιθέα: Ριφιφί σε κατασκευαστική εταιρεία – Άρπαξαν 60.000 ευρώ

Το ριφιφί έγινε μέσα στο τριήμερο όταν άγνωστοι ανέβηκαν στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην Καλλιθέα και άνοιξαν μία τρύπα στον τοίχο, για να αποκτήσουν πρόσβαση στα γραφεία της εταιρείας

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη μέθοδο του ριφιφί άγνωστοι δράστες κατάφεραν και παραβίασαν τα γραφεία κατασκευαστικής εταιρείας στην Καλλιθέα, καταφέρνοντας να αποσπάσουν 60.000 ευρώ και πλήθος κοσμημάτων από χρηματοκιβώτιο.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, το ριφιφί έγινε κάποια στιγμή μέσα στο τριήμερο όταν άγνωστοι ανέβηκαν στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην Καλλιθέα και άνοιξαν μία τρύπα στον τοίχο, για να αποκτήσουν πρόσβαση στα γραφεία της εταιρείας.

Αφού κατάφεραν να εισβάλουν στον χώρο, εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο, το παραβίασαν και αφαίρεσαν τουλάχιστον 60.000 ευρώ και κοσμήματα.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τον υπεύθυνο της εταιρείας το πρωί της Τρίτης, ο οποίος και ειδοποίησε την Αστυνομία.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή