The Hellenic initiative: Δεξίωση προς τιμήν του Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη

The Hellenic initiative: Δεξίωση προς τιμήν του Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη

Ο Βαρδής Ι. Βαρδινογιάννης, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Motor Oil, έλαβε βραβείο για την προσφορά του στο επιχειρείν και τη φιλανθρωπία

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τιμητική βραδιά για τον Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη, πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Motor Oil, διοργανώθηκε από το The Hellenic initiative. 

Η δεύτερη, ετήσια, δεξίωση, έγινε σε αναγνώριση της προσφοράς του κ. Βαρδινογιάννη στο επιχειρείν και τη φιλανθρωπία. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Ζάππειο Μέγαρο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ATHINA23. και στον κ. Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη απονεμήθηκε βραβείο για το σύνολο του έργου του.

The Hellenic initiative: Δεξίωση προς τιμήν του Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη-1
Ο επιχειρηματίας Βαρδής Βαρδινογιάννης, ο οποίος συνοδεύεται από τη σύζυγό του Μαριάννα, κρατά το βραβείο που του έχει μόλις απονεμηθεί για το σύνολο του έργου του, από τον John Koudounis της THI – The Hellenic initiative. Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο πρόεδρος του THI, Andrew N. Liveris, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να γιορτάσουμε το σπουδαίο έργο του The Hellenic Initiative στην Ελλάδα και για να αποτίνουμε φόρο τιμής σε έναν κορυφαίο ηγέτη της επιχειρηματικότητας και της φιλανθρωπίας, τον κ. Βαρδή Ι. Βραδινογιάννη. Αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη στη συλλογική προσπάθεια ανθρώπων και οργανισμών που ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να δημιουργήσουν μια ισχυρότερη και ευημερούσα Ελλάδα. Το THI επιβεβαιώνει τη δέσμευση του ελληνισμού της Διασποράς στην οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος για τις επόμενες γενιές».  

Ο John S. Koudounis, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΤΗΙ & Πρόεδρος του ATHINA23, ήταν εκείνος που απένειμε το βραβείο στον κ. Βαρδινογιάννη. «Η εκλογή μου στη θέση του Προέδρου του ΑΤΗΙΝΑ23 αποτελεί για μένα μέγιστη τιμή. Η αποψινή βραδιά ήταν ίσως η πιο επιτυχημένη εκδήλωσή μας έως τώρα στην Αθήνα, αναδεικνύοντας το σπουδαίο έργο του The Hellenic Initiative. Το τιμώμενο πρόσωπο απόψε, ο κ. Βαρδής Ι. Βαρδινογιάννης, καθώς και η οικογένειά του, έχουν στηρίξει και συνεισφέρει σε πολλές πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένων αρκετών δράσεων του ΤΗΙ» δήλωσε μεταξύ άλλων. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο συνιδρυτής και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του THI, George P. Stamas, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του THI και Πρόεδρος του ATHINA23, George J. Anderson, ο Νίκος Σταθόπουλος, πρόεδρος του THI Venture Fair και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του THI, η Tatiana Blatnik, Διεθνής Πρέσβειρα του ΤΗΙ & Πρόεδρος του Zappeion Event, ο Μιχάλης Πρίντζος, Επικεφαλής του ΤΗΙ στην Ελλάδα & Πρόεδρος του THI Venture Fair και ο Peter Poulos, Διεθνής Πρέσβης του ΤΗΙ & Πρόεδρος του Zappeion Event.  

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή