Κορυδαλλός: Δύο νεκροί από επίθεση με καλάσνικοφ – Διέφυγαν οι δράστες

Κορυδαλλός: Δύο νεκροί από επίθεση με καλάσνικοφ – Διέφυγαν οι δράστες

Το ένα από τα δύο θύματα ήταν γνωστό στις Αρχές για συμμετοχή σε ομάδες εκβιαστών και κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία. Το όχημα των δραστών βρέθηκε καμένο

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διπλό δολοφονικό χτύπημα σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στις 23:18 ειδοποιήθηκε το κέντρο της Αμεσης Δράσης για πυροβολισμούς στην οδό Σοφίας Βέμπο. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις.

Νεκροί έπεσαν ο Δ.Μ. και ο Β.Ρ. Ο τελευταίος ήταν γνωστός στις Αρχές για τη συμμετοχή του σε ομάδες εκβιαστών και είχε κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία.

Οι δύο «στόχοι» βρίσκονταν σε όχημα όταν τους πλησίασε δεύτερο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι εκτελεστές. Οι δράστες άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ και ο Β.Ρ. βρήκε ακαριαίο θάνατο. Ο δεύτερος βγήκε τραυματισμένος και επιχείρησε να διαφύγει, αλλά οι εκτελεστές τον πρόλαβαν και του έδωσαν τη χαριστική βολή σε κοντινή απόσταση από το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες επέβαιναν σε ένα μαύρο τζιπ μάρκας Mercedes και αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ότι ακούστηκαν αρκετοί πυροβολισμοί. Το όχημα εντοπίστηκε καμένο στην περιοχή του Σκαραμαγκά.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή