Πανελλαδικές 2023 – ΕΠΑΛ: Τα θέματα σε Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης

Πανελλαδικές 2023 – ΕΠΑΛ: Τα θέματα σε Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης

Σε Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης, εξετάζονται σήμερα Παρασκευή οι υποψήφιοι μαθητές των ΕΠΑΛ στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης, εξετάζονται σήμερα Παρασκευή οι υποψήφιοι μαθητές των ΕΠΑΛ στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Το υπουργείο έδωσε στη δημοσιότητα τα θέματα: 

Δείτε εδώ τα θέματα στην Ηλεκτροτεχνία 2

Δείτε εδώ τα θέματα στο Αρχιτεκτονικό Σχέδιο

Δείτε εδώ τα θέματα στο Ναυτικό Δίκαιο

Δείτε εδώ τα θέματα στην Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης

Το kathimerini.gr, όπως κάθε ημέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων, προσφέρει στους αναγνώστες του τόσο τις πλήρεις λύσεις των θεμάτων όσο και σχολιασμό τους μέσω της συνεργασίας με τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς.

Στην Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης τα σημερινά θέματα ήταν σχετικά αναμενόμενα, δεν υπήρχαν παγίδες, κινήθηκαν στα περσινά επίπεδα δυσκολίας όπου ένας καλά προετοιμασμένος μαθητής δεν θα είχε θέμα.

Στο Ναυτικό Δίκαιο στη σημερινή εξέταση τα πολλαπλής επιλογής ήταν εύκολα, με το θέμα Β.1 και Β.2 να είναι βατά όπως και το Δ.1 και Δ.2, με μόνη εξαίρεση το Γ.1 που θα δυσκόλευε κάποιους μαθητές. Σε γενικές γραμμές κάποιος μέτρια διαβασμένος μαθητής θα μπορούσε να επιτύχει έναν καλό βαθμό.

Στην Ηλεκτροτεχνία 2 τα σημερινά θέματα είχαν εύκολη θεωρία η οποία ήταν αναμενόμενη. Επίσης οι ασκήσεις ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας με την άσκηση Γ. και Δ. να είναι για καλά διαβασμένους μαθητές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή