Αυτοκίνητο με βαρύ οπλισμό εντοπίστηκε στον Νέο Κόσμο

Αυτοκίνητο με βαρύ οπλισμό εντοπίστηκε στον Νέο Κόσμο

Το όχημα μεταφέρθηκε στο Α.Τ. της Ακρόπολης, όπου εντόπισαν τον οπλισμό

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτοκίνητο με βαρύ οπλισμό εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Φανοσθένους και Σμιθ, στην περιοχή του Νέου Κόσμου. Κατά πληροφορίες, είχε κλαπεί στις 19 Ιανουαρίου από τη Νίκαια.

Ειδικότερα, εντός του οχήματος βρέθηκαν 2 αυτόματα τυφέκια τύπου Καλάσνικοφ, 2 πιστόλια των 9 χιλιοστών, φυσίγγια, 2 αλεξίσφαιρα γιλέκα, καθώς και 1 χειροβομβίδα. Υπάρχει, επίσης, η πληροφορία ότι εντός του οχήματος βρέθηκαν δύο μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το αυτοκίνητο βρέθηκε χθες, Πέμπτη, από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης που επέβαιναν σε περιπολικό. Κρίθηκε ύποπτο και, κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι έφερε πλαστές πινακίδες και ότι είναι κλεμμένο.

Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε την ιδιοκτήτρια του οχήματος, η οποία δήλωσε πως έχει ήδη αποζημιωθεί για την κλοπή από την ασφαλιστική εταιρεία και, ως εκ τούτου, το όχημα δεν της ανήκει πλέον. 

Οπότε ενημερώθηκε η ασφαλιστική εταιρεία και με δικό της γερανό το Ι.Χ. μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης.

Σήμερα μετέβησαν εκεί υπάλληλοι της ασφαλιστικής εταιρείας, οι οποίοι, παρουσία αστυνομικών, άνοιξαν το αυτοκίνητο και τότε εντοπίστηκε ο οπλισμός.

Πληροφορίες αναφέρουν πως θα επισπευσθεί η διαδικασία ανάλυσης των ευρημάτων στα εγκληματολογικά εργαστήρια, καθώς οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο οπλισμός να συνδέεται με την ενέδρα θανάτου και το διπλό φονικό στον Κορυδαλλό, όπου -υπενθυμίζεται- χρησιμοποιήθηκαν 2 Καλάσνικοφ, τα οποία δεν βρέθηκαν ποτέ.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή