Πανελλαδικές 2023: Οι απαντήσεις σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία

Πανελλαδικές 2023: Οι απαντήσεις σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία

Το kathimerini.gr προσφέρει στους αναγνώστες του τόσο τις πλήρεις λύσεις των θεμάτων όσο και σχολιασμό τους μέσω της συνεργασίας με τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς.

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Ιστορία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) εξετάστηκαν σήμερα, Δευτέρα, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ.

Το kathimerini.gr, όπως κάθε ημέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων, προσφέρει στους αναγνώστες του τόσο τις πλήρεις λύσεις των θεμάτων όσο και σχολιασμό τους μέσω της συνεργασίας με τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς.

Δείτε εδώ τις απαντήσεις της Ιστορίας

Δείτε εδώ τις απαντήσεις της Φυσικής

Δείτε εδώ τις απαντήσεις της Οικονομίας

Σχολιασμός θεμάτων

Δείτε εδώ τα θέματα της Οικονομίας

Σε ό,τι αφορά το μάθημα της Οικονομίας, τα σημερινά θέματα ήταν σαφώς διατυπωμένα, ενώ κάλυπταν μεγάλο μέρος της ύλης και ένας καλά προετοιμασμένος μαθητής θα μπορούσε να αγγίξει άριστες βαθμολογίες, αρκεί να πρόσεχε στις πράξεις.

Δείτε εδώ τα θέματα της Φυσικής

Τα φετινά θέματα της Φυσικής κάλυπταν μεγάλο μέρος της ύλης, απαιτούσαν ψυχραιμία και ήταν προσπελάσιμα, με εξαίρεση το θέμα Δ. που ήθελε προσοχή στη μεθοδολογία επίλυσής του.

Δείτε εδώ τα θέματα της Ιστορίας

Τα θέματα της Ιστορίας κινήθηκαν στο ίδιο μήκος με τα περσινά σε βαθμό δυσκολίας, με σαφείς διατυπώσεις στις εκφωνήσεις, όπου ένας καλά προετοιμασμένος μαθητής δεν θα είχε πρόβλημα. Επίσης, παρότι κάλυπταν μεγάλο μέρος της ύλης, ο χρόνος ήταν αρκετός.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή