Ημαθία: Από στρεπτόκοκκο ο θάνατος του επτάχρονου

Ημαθία: Από στρεπτόκοκκο ο θάνατος του επτάχρονου

Από στρεπτόκοκκο προήλθε ο θάνατος του επτάχρονου αγοριού από την Ημαθία, όπως έδειξαν τελικά τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων. 

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από στρεπτόκοκκο προήλθε ο θάνατος του επτάχρονου αγοριού από την Ημαθία, στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκρατείου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, όπως έδειξαν τελικά τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ που επικαλείται τον πατέρα του επτάχρονου από τη Νάουσα, «τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι τελικά ήταν στρεπτόκοκκος κι όχι μηνιγγίτιδα, όπως είχαν πει στην αρχή».

Το παιδί είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο της Νάουσας το περασμένο Σάββατο με πυρετό και διάρροια και από εκεί, δύο ημέρες μετά, στο νοσοκομείο Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης. 

Το βράδυ της Κυριακής, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία. Διακομίστηκε διασωληνωμένο, σε βαριά κατάσταση, στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκρατείου, όπου υπέστη ανακοπή και παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που έκαναν οι γιατροί κατέληξε γύρω τις 22:00.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή