Αποτυπώματα του «Ράμπο» και του κουνιάδου του εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο-γιάφκα στον Νέο Κόσμο

Αποτυπώματα του «Ράμπο» και του κουνιάδου του εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο-γιάφκα στον Νέο Κόσμο

Μέσα στο αυτοκίνητο είχαν εντοπιστεί δύο «καθαρά» καλάσνικοφ, τρία πιστόλια, εκ των οποίων το ένα είχε χρησιμοποιηθεί σε συμπλοκή στην περιοχή της Μάνδρας, αλεξίσφαιρα γιλέκα και μία χειροβομβίδα.

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα γενετικά αποτυπώματα (DNA) του Β.Ρ., ο οποίος είχε το προσωνύμιο «Ράμπο», καθώς και του κουνιάδου του, Δ.Μ., βρέθηκαν στο κλεμμένο αυτοκίνητο-γιάφκα που εντοπίστηκε τις προηγούμενες ημέρες στον Νέο Κόσμο. 

Πρόκειται για το όχημα που εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Φανοσθένους και Σμιθ και είχε κλαπεί στις 19 Ιανουαρίου από τη Νίκαια.

Μέσα στο αυτοκίνητο είχαν εντοπιστεί δύο «καθαρά» καλάσνικοφ, που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια έκνομη ενέργεια, τρία πιστόλια, αλεξίσφαιρα γιλέκα και μία χειροβομβίδα. Το ένα από τα τρία πιστόλια είχε χρησιμοποιηθεί σε συμπλοκή στην περιοχή της Μάνδρας. Η ταυτοποίηση του όπλου έγινε μέσω ενός κάλυκα που είχε περισυλλέξει η αστυνομία από το σημείο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες της «Κ», στο όχημα εντοπίστηκαν και τα γενετικά αποτυπώματα των δύο ανδρών που δολοφονήθηκαν σε ενέδρα στον Κορυδαλλό. 

Το αυτοκίνητο βρέθηκε την Πέμπτη, 8 Ιουνίου, από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης που επέβαιναν σε περιπολικό. Κρίθηκε ύποπτο και, κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε πως έφερε πλαστές πινακίδες και ήταν κλεμμένο.

Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε την ιδιοκτήτρια του οχήματος, η οποία ενημέρωσε πως ήδη έχει αποζημιωθεί για την κλοπή από την ασφαλιστική εταιρεία, οπότε το Ι.Χ. μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης με γερανό της ασφαλιστικής.

Την περασμένη Παρασκευή, υπάλληλοι της ασφαλιστικής εταιρείας μετέβησαν στο Α.Τ. και, παρουσία αστυνομικών, άνοιξαν το αυτοκίνητο, όπου διαπιστώθηκε ο οπλισμός.

Να σημειωθεί πως το αυτοκίνητο είχε βρεθεί σε κοντινή απόσταση από ένα βενζινάδικο και ένα πλυντήριο αυτοκινήτων τα οποία φέρονται να ανήκουν σε μεγάλα ονόματα της νύχτας. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή