Ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου – Τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα

Ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου – Τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα

Ο πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς κήρυξε τριήμερο Εθνικό Πένθος για τα θύματα του ναυαγίου ανοιχτά της Πύλου, από σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 ως το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς κήρυξε τριήμερο Εθνικό Πένθος για τα θύματα του ναυαγίου ανοιχτά της Πύλου, από σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 ως το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 και ώρα 21:00. 

Όπως σημειώνεται για την τραγωδία στα διεθνή ύδατα ανοιχτά της Ελλάδας, το εθνικό πένθος κηρύσσεται «με τη σκέψη και σε όλα τα θύματα των αδίστακτων διακινητών που εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη δυστυχία».

Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς, σε επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές, ενημερώνεται διαρκώς για τις συνθήκες και τα αίτια της τραγικής ανατροπής και βύθισης σκάφους.

Επικοινωνία Σαρμά – Μητσοτάκη

Το μήνυμά του στον απόηχο της πολύνεκρης τραγωδίας στα ανοιχτά της Πύλου έστειλε και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, που επικοινώνησε νωρίτερα με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Ιωάννη Σαρμά. 

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από το σημερινό τραγικό ναυάγιο στα διεθνή ύδατα της Μεσογείου, νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου. Εκφράζω τη θλίψη μου για την απώλεια τόσων αθώων ζωών. Και, ήδη, οι δυνάμεις της Νέας Δημοκρατίας είναι στη διάθεση της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή