Κως: Το χρονικό εξαφάνισης της 27χρονης

Κως: Το χρονικό εξαφάνισης της 27χρονης

Ερευνες στην περιοχή που εργαζόταν. Τι ισχυρίστηκε ο άνδρας που συνελήφθη για αρπαγή

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 32χρονου από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής προχώρησαν οι Αρχές για την εξαφάνιση μιας 27χρονης Πολωνής στην Κω

Η μητέρα της 27χρονης, μιλώντας στον Τύπο του Βρότσλαβ, όπου διαμένει δήλωσε «δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω ότι η κόρη μου απήχθη».

Συνεχίζονται οι έρευνες

Ισχυρή δύναμη από την Β΄ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, την Πυροσβεστική, την Πολιτική Προστασία και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κω, με την συνδρομή του χειριστή σκύλου έρευνας και ανίχνευσης από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης της Σάμου, συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης Anastazia Rubinska που δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου.

Ενα drone «χτενίζει» την περιοχή.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ν. Αιγαίου, Θάνου Λουκά, στην ΕΡΤ, οι έρευνες κινούνται προς πάσα κατεύθυνση, αλλά τις τελευταίες ώρες επικεντρώνονται σε Τιγκάκι –Μαρμάρι, όπου η νέα γυναίκα εργαζόταν σε ξενοδοχείο.

Το χρονικό

Τα ίχνη της κοπέλας χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, ενώ την επόμενη ημέρα δηλώθηκε η εξαφάνιση από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο σύντροφός της στην αστυνομία, η 27χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του το βράδυ της Δευτέρας και του είπε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ λίγο αργότερα του έστειλε την ακριβή τοποθεσία όπου βρισκόταν προκειμένου να τη συναντήσει και να την παραλάβει.

Ο σύντροφός της πήγε στο σημείο αλλά δεν βρήκε κανέναν, ενώ και το κινητό της κοπέλας ήταν απενεργοποιημένο. Στη συνέχεια προέβη στη δήλωση εξαφάνισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο συλληφθείς ανέφερε πως πράγματι συνάντησε την κοπέλα.

Ο άνδρας φέρεται να υποστήριξε ότι συνευρέθηκαν ερωτικά στο σπίτι του και στη συνέχεια την άφησε σε συγκεκριμένο σημείο που του υπέδειξε εκείνη προκειμένου να την παραλάβει ο σύντροφός της. Οι αστυνομικοί πήγαν στο εν λόγω σημείο, ωστόσο δεν εντόπισαν στοιχεία από τα οποία να προκύπτει η παρουσία της κοπέλας στην περιοχή.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, ΑΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή