Κ. Φλώρος: Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έκανε θαλάσσιο άλμα από ελικόπτερο

Κ. Φλώρος: Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έκανε θαλάσσιο άλμα από ελικόπτερο

Πτώση με αλεξίπτωτο πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Φλώρος, στο πλαίσιο ασκήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων που έλαβαν χώρα στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Περάμου.

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πτώση με αλεξίπτωτο πραγματοποίησε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, στο πλαίσιο ασκήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων που έλαβαν χώρα στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Περάμου.

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμυνας, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ συμμετείχε σε Θαλάσσιο Αλμα Στατικού Ιμάντα από ελικόπτερο Chinook CH-47D, καθώς και σε δραστηριότητες Υποβρύχιων Καταστροφέων με τους διοικητές και προσωπικό της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου, στο πλαίσιο Συντήρησης Ικανότητας Αλεξιπτωτιστή και Υποβρύχιου Καταστροφέα.

Κ. Φλώρος: Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έκανε θαλάσσιο άλμα από ελικόπτερο-1
Κ. Φλώρος: Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έκανε θαλάσσιο άλμα από ελικόπτερο-2
Κ. Φλώρος: Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έκανε θαλάσσιο άλμα από ελικόπτερο-3
Κ. Φλώρος: Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έκανε θαλάσσιο άλμα από ελικόπτερο-4

Στη συνέχεια, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων, όπου ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών αναβάθμισης των λιμενικών υποδομών του στρατοπέδου, καθώς και για την πορεία της κατασκευής των νέων εγκαταστάσεων εξειδικευμένων κλιμακίων συντήρησης εξοπλισμού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή