Κως: Δίωξη και για βιασμό στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές

Κως: Δίωξη και για βιασμό στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές

Εις βάρος του 32χρονου έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για αρπαγή και για ανθρωποκτονία από πρόθεση

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συμπληρωματική δίωξη και για βιασμό ασκήθηκε στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Υπενθυμίζεται πως στον 32χρονο έχουν ασκηθεί διώξεις για αρπαγή, αλλά και για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, διά του δικηγόρου της, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας εις βάρος του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, αυτή τη φορά για το έγκλημα που φέρεται να έχει διαπράξει εις βάρος της Αναστάζια.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, από χθες το μεσημέρι, η δικογραφία με όλα τα στοιχεία και με το προανακριτικό υλικό που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω, με τη συνδρομή κλιμακίου του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, παραδόθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω και άμεσα ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός προχώρησε στην άσκηση της ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση εις βάρος του 32χρονου αλλοδαπού.

Πρόκειται για τη δεύτερη δικογραφία, με την οποία ο Μπαγκλαντεσιανός θα προσαχθεί σήμερα ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, όπου θα μάθει και επίσημα για τη νέα δίωξη που του έχει ασκηθεί και στη συνέχεια θα παραπεμφθεί στην ανάκριση. Εκεί ο 32χρονος αλλοδαπός θα κληθεί να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που θα του τεθούν, οπότε θα πρέπει να διευκρινιστούν όλα τα ζητήματα που προκύπτουν σχετικά με τον τρόπο, τον τόπο, αλλά και τα αίτια της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια.

Μετά την ολοκλήρωση και των δύο δικογραφιών, εκτιμάται ότι κάποια στιγμή θα συνενωθούν προκειμένου να εκδικαστούν ως μία υπόθεση από το αρμόδιο δικαστήριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή