Πρέβεζα: Ένοπλη συμπλοκή έξω από κέντρο διασκέδασης – Τρεις τραυματίες

Πρέβεζα: Ένοπλη συμπλοκή έξω από κέντρο διασκέδασης – Τρεις τραυματίες

Το λιμεναρχείο προχώρησε σε δύο συλλήψεις

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Aγρια συμπλοκή με χρήση πυροβόλου όπλου έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου έξω από κέντρο διασκέδασης στην Πρέβεζα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων που κατέληξαν στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν όταν υπήρξε παρεξήγηση μεταξύ των τριών ατόμων, που βγήκαν έξω από το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Εκεί ο ένας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εναντίον δύο αδελφών τους οποίους τραυμάτισε ελαφρά. Την ίδια ώρα ο ένας εκ των αδελφών, αφόπλισε το δράστη και τον ξυλοκόπησε άγρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες το λιμεναρχείο συνέλεξε 7-8 κάλυκες.

Και οι τρεις νοσηλεύονται με τραύματα στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, ενώ οι δύο από αυτούς νοσηλεύονται φρουρούμενοι, καθώς το λιμεναρχείο προχώρησε σε δύο συλλήψεις.

Την υπόθεση ερευνά το Λιμεναρχείο της Πρέβεζας το οποίο σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Στη σύλληψη δύο ημεδαπών, ηλικίας 44 και 41 ετών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα εντός χερσαίας ζώνης λιμένα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πρέβεζας. Συγκεκριμένα, ο 44χρονος συνελήφθη κατά παράβαση του άρθρου 42 του Π.Κ. “Απόπειρα” και του άρθρου 14 “Οπλοχρησία” του Ν. 2168/1993 “Περί όπλων” και ο 41χρονος για παράβαση του άρθρου 309 του Π.Κ. “Επικίνδυνη σωματική βλάβη”.

Οι ανωτέρω, καθώς και έτερος 42χρονος ημεδαπός, διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα οχήματα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, για την παροχή πρώτων βοηθειών. Από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε ένα πυροβόλο όπλο καθώς και κάλυκες, ιδιοκτησίας του 41χρονου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή