Πανελλαδικές 2023: Αύριο η ανακοίνωση των βαθμολογιών

Πανελλαδικές 2023: Αύριο η ανακοίνωση των βαθμολογιών

Oλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να αναζητούν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αύριο, Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023, μετά τις 13:00, θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών εξετάσεων των Γενικών Ενιαίων Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας. 

Οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν σε όλα τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ της χώρας θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά στοιχεία του ανά εξεταζόμενο μάθημα.

Επιπλέον, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να αναζητούν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους χαρακτήρες.

Τέλος, οι υποψήφιοι θα λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση. 

Σε δεύτερο χρόνο θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των Ειδικών Μαθημάτων, καθώς επίσης και οι προθεσμίες για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή