Φλώρινα: Σύλληψη δυο 37χρονων σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν δικαστικές αποφάσεις

Φλώρινα: Σύλληψη δυο 37χρονων σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν δικαστικές αποφάσεις

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δυο 37 χρόνοι αλλοδαποί σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν αποφάσεις δικαστηρίων, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις συνελήφθησαν σε περιοχή της Φλώρινας από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας.

Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη σε περιοχή της Φλώρινας, από τους αστυνομικούς, 37χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Γ΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 1500 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη από τους αστυνομικούς, 37χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 μηνών και χρηματική ποινή 1500 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή