Πανελλαδικές: Η υποψήφια που ζητούσε να μη γίνονται πάρτι όσο θα διάβαζε πέρασε στη Νομική

Πανελλαδικές: Η υποψήφια που ζητούσε να μη γίνονται πάρτι όσο θα διάβαζε πέρασε στη Νομική

Tο σημείωμα μιας μαθήτριας είχε γίνει viral, καθώς η κοπέλα είχε παρακαλέσει με ευγενικό τρόπο τους ενοίκους της πολυκατοικίας να μην κάνουν πάρτι όσο θα έδινε εξετάσεις.

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ημαθήτρια που έμενε στον 6ο όροφο πολυκατοικίας και είχε παρακαλέσει τους γείτονες, με σημείωμα στο ασανσέρ, να μην κάνουν πάρτι το διάστημα 11-12 Ιουνίου, αρίστευσε στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Οπως δημοσιεύτηκε στο Twitter, η μητέρα της άφησε ένα σημείωμα στο ασανσέρ όπου ανέφερε ότι οι ευχές των ενοίκων «έπιασαν τόπο» και η κόρη της, με 19.250 μόρια, πέρασε στη Νομική Αθήνας. Μάλιστα, στο μήνυμα σημειώνεται ότι πλέον οι ένοικοι μπορούν να… «παρτάρουν ελεύθερα», ενώ απέναντι από το ασανσέρ άφησε και ένα μικρό κέρασμα.

«Γεια σας! Είμαι η Μαριλένα, μαμά της Χάιντι από τον 6ο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να πω ότι οι φοβερές ευχές σας έπιασαν τόπο! Η Χάιντι όντως “έσκισε” και με 19.250 μόρια περνά στη Νομική Αθήνας! Παρτάρετε ελεύθερα!», ανέφερε η μητέρα της στο νέο μήνυμα.

Tο σημείωμα μιας μαθήτριας είχε γίνει viral, καθώς η Χάιντι, όπως ονομάζεται η κοπέλα, είχε παρακαλέσει με ευγενικό τρόπο τους ενοίκους της πολυκατοικίας να μην κάνουν πάρτι όσο θα έδινε εξετάσεις.

«Γεια σας, είμαι η Χάιντι και μένω στον 6ο. Θα παρακαλούσα να μη γίνει στην ταράτσα κάποιο πάρτυ την περίοδο 1-12 Ιουνίου γιατί δίνω Πανελλήνιες και τα πάντα ακούγονται πολύ δυνατά στο σπίτι μου. Ευχαριστώ πολύ», έγραφε στο σημείωμά της η μαθήτρια.

Οι ένοικοι ανταποκρίθηκαν απαντώντας της πάνω στο ίδιο σημείωμα με ευχές για καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές.

«Καλή επιτυχία», «να σκίσεις», «κουράγιο», «πάρ’ τους τα σώβρακα», «θα σκίσεις και θα παρτάρεις εσύ το καλοκαίρι», έγραφαν, μεταξύ άλλων, οι ένοικοι στη Χάιντι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή