Πάτρα: Επίθεση αγνώστων στο κτίριο του γαλλικού προξενείου

Πάτρα: Επίθεση αγνώστων στο κτίριο του γαλλικού προξενείου

Ζημιές προκλήθηκαν στην πρόσοψη του κτιρίου, αλλά και σε ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο κοντά στο κτίριο.

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση στο κτίριο που στεγάζεται το προξενείο της Γαλλίας, στο κέντρο της Πάτρας, εξαπέλυσε σήμερα τα ξημερώματα μία ομάδα περίπου 15 ατόμων, προκαλώντας φθορές στην πρόσοψη του κτιρίου και σε ένα σταθμευμένο όχημα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη της ομάδας των περίπου 15 ατόμων, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες και φορώντας γάντια στα χέρια χρησιμοποίησαν αρχικά πυροσβεστήρες, προκειμένου να δημιουργήσουν προπέτασμα ξηράς σκόνης.

Στην συνέχεια, εκτόξευσαν επτά γυάλινα μπουκάλια, τα οποία περιείχαν κόκκινο χρώμα, προκαλώντας με αυτό τον τρόπο φθορές στην πρόσοψη του κτιρίου, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο κοντά στο κτίριο.

Στο πλαίσιο των ερευνών της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών περισυνελέγησαν από το σημείο της επίθεσης υπολείμματα από τα γυάλινα μπουκάλια, ενώ ερευνάται βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή.

Πηγή: ΑΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT