Δολοφονία Κουβανής τρανς: Αποτυπώματα και γενετικό υλικό μελετά η ΕΛ.ΑΣ

Δολοφονία Κουβανής τρανς: Αποτυπώματα και γενετικό υλικό μελετά η ΕΛ.ΑΣ

Κάποια από αυτά έχουν εντοπιστεί σε επίμαχα σημεία, όπως σε ένα ψαλίδι που έχει βρεθεί στον χώρο και δεν αποκλείεται να είναι το όργανο του εγκλήματος όπως και στην κάσα του παραθύρου από το οποίο φέρεται να διέφυγε ο δολοφόνος

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλά αποτυπώματα και γενετικό υλικό έχουν εντοπίσει οι αστυνομικοί στο ισόγειο διαμέρισμα της 46χρονης διεμφυλικής Αννας Ιβάνκοβα στον Αγιο Παντελεήμονα.

Κάποια από αυτά έχουν εντοπιστεί σε επίμαχα σημεία, όπως σε ένα ψαλίδι που έχει βρεθεί στον χώρο και δεν αποκλείεται να είναι το όργανο του εγκλήματος όπως και στην κάσα του παραθύρου από το οποίο φέρεται να διέφυγε ο δολοφόνος.

Αν κάποια από αυτά τα γενετικά αποτυπώματα ταυτοποιηθούν με σεσημασμένους, τότε από τις φωτογραφίες τους θα επιχειρηθεί η σύγκρισή τους με τον βασικό ύποπτο που αποτυπώνεται σε κάμερα ασφαλείας να μπαίνει μαζί με το θύμα στην πολυκατοικία του Αγίου Παντελεήμονα, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος και τακτικός επισκέπτης του διαμερίσματος

Η γυναίκα φέρεται να πάλεψε με τον δολοφόνο της και να κατέληξε από αιμορραγικό σοκ μετά τα χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο που δέχθηκε στον λαιμό.  

Η σορός της 46χρονης βρέθηκε από τη σπιτονοικοκυρά της, η οποία θορυβήθηκε όταν το θύμα του εγκλήματος δεν απαντούσε στις κλήσεις της. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT